SUORAHAKU

 

Suorahaku tarjoaa rekrytoinnin molemmille osapuolille mahdollisuuden löytää toisensa ja luottamuksellisen lähtökohdan keskusteluille.

Yli puolet työssä olevista olisi valmis vaihtamaan työpaikkaa, mutta ei aktiivisesti seuraa työnhakuilmoituksia tai työskentele uusien mahdollisuuksien löytämiseksi. Vähintään yhtä moni haluaa ehdottomasti pitää mahdollisen työnhakunsa salassa. Yllätyitkö?

Suorahaku tarjoaa rekrytoinnin molemmille osapuolille mahdollisuuden löytää toisensa ja luottamuksellisen lähtökohdan keskusteluille. Vuorovaikutteisessa rekrytoinnissa voidaan jo varhaisessa vaiheessa selvittää hakijan osaaminen, motivaatiotekijät ja muut työpaikan vaihtoon liittyvät kynnyskysymykset. Kummankaan osapuolen aikaa ei haaskata turhaan. Agentor auttaa esimiehiä keskittymään rekrytoinnin olennaisimpiin kohtiin ja vapauttaa yrityksen aikaa ydintoimintoihin.

OSAAJIEN HAKEMINEN

Suorahakua käytetään erityisesti silloin kun osaajat ovat harvassa ja haun julkisuutta halutaan rajata. Suorahaku on usein vastaus myös rekrytoinnin kiireellisyyteen.

Näin suorahaku Agentorin tapaan etenee:

Haetko luotettavaa kumppania vaativan rekrytoinnin hoitamiseen? Ota yhteyttä!

Näin suorahaku Agentorin tapaan etenee:

Haetko luotettavaa kumppania vaativan rekrytoinnin hoitamiseen? Ota yhteyttä!