PLANERARE | VASA

Jaa somessa:

Är energi också din passion? Vill du arbeta i en koncern som levererar energi till de bevisligen nöjdaste kunderna runtom i landet?  Kom med och bygg framtidens elnät!

 

RAVERA i Vasa söker nu en

 

PLANERARE

 

 

Ditt jobbär att fungera som en del av terrängplaneringsteamet och som markägarnas kontaktperson i planeringsstadiet. Du är ansvarig för utformningen av eldistributionsnätet, förvärv av markägartillstånd, terrängmätningar och markeringar. Har du rätt kunnande kan du även delta i underhåll av elstationer, felsökningar samt ingå i beredskapssystemet.

 

Du ska haen lämplig utbildning t.ex. inom elteknik eller jordbyggnad. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, men arbetet går smidigare om du har fungerat som elmontör eller jobbat med jordbyggnad. Du måste ha en vilja att samarbeta med markägare, kunder och myndigheter. Vi uppskattar goda sociala färdigheter och förhandlingsförmåga.

 

Oy RAVERA Abgrundades 2006 och har specialiserat sig på byggande, underhåll och
reparation av eldistributionsnätet. Kontoret ligger i Vasa. Oy RAVERA Ab är en del av energikoncernen Vasa Elektriska med verksamhet inom elhandel, elöverföring, fjärrvärme och elnätsentreprenörskap.

TARJOAMME SINULLE:


  • Intressant och självständig uppgift
  • Flexibelt och belönande arbete och teamets fulla stöd
  • Möjlighet att bli en riktig expert på terrängplanering

PERUSTIETOJA:


Hakuaika: 29.09.2019
Työsuhteen muoto:
Työsuhde alkaa: Enligt överenskommelse

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Johnny Markko
0400 773 701
johnny.markko@agentor.fi