PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ | VAASA

Jaa somessa:

Tunnetko sinäkin intohimoa energiaan? Haluatko työskennellä konsernissa, joka toimittaa Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan ja jolla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat? Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden sähköverkkoa!

 

Haemme nyt Oy RAVERA Ab:n palvelukseen Vaasaan

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävänäsi on vastata sähköverkon rakentamiseen liittyvästä projektinhoidosta ja ohjauksesta sekä asentajien työnjohdosta. Osaamisesi ja kokemustaustasi huomioiden voit olla mukana myös projektien ja prosessien kehittämisessä sekä vaikuttamassa tulevaisuuden sähköverkkoratkaisuihin. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti sähköverkon toimivuutta ja turvallisuutta ja työpanoksesi kohdentuu myös näille osa-alueille.

Toivomme sinulta sähköalan riittävää koulutusta sekä työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Hyvä vahvavirtajärjestelmien tuntemus ja positiivinen ja jämäkkä työote luetaan eduksesi.

 

Oy RAVERA Ab on vuonna 2006 perustettu sähköverkon rakentamiseen, käyttöön ja korjaukseen erikoistunut yritys. Toimipiste sijaitsee Vaasassa ja RAVERA Ab on osa Vaasan Sähkö -energiakonsernia, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 130 milj. euroa. 

 

TARJOAMME SINULLE:


  • Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän yrityksessä joka haluaa kasvaa ja pysyä kehityksen kärjessä tänään ja tulevaisuudessa.

 

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä yrityksen toimintatapoihin omien kyvykkyyksiesi ja vahvuuksiesi kautta.

 

  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja organisaation vahvan tuen tehtävän hoitamiseen.

PERUSTIETOJA:


Hakuaika: 21.04.2019
Työsuhteen muoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Johnny Markko
0400 773 701
johnny.markko@agentor.fi