SÄHKÖ- / AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA | VAASA/SEINÄJOKI/KOKKOLA

Jaa somessa:

Haemme Etteplan Oy:lle kokenutta

 

SÄHKÖ- ja AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA/ Team Leaderia 

 

Oletko hakemamme sähkö- ja automaatiosuunnittelun osaaja,  jolla on  useamman vuoden kokemus alan suunnittelutehtävistä? Tarjolla on mielenkiintoinen työ ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet alan kansainvälisessä kärkiyrityksessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää insinöörin- tai diplomi-insinöörin koulutusta ja CAD-suunnitteluohjelmien sekä E3 tai Eplan Electric P8 -suunnittelutyökalun osaamista.

 

Tehtävässä toimit alasi asiantuntijana ja tukenasi toimii asiantuntijatiimi, jonka työnjohto ja kehittäminen kuuluu sinun tehtäviisi. Arvostamme myyntihenkisyyttä, asiakkaiden liiketoiminnan ymmärrystä ja kykyä kantaa vastuuta.  Hyvät kommunikointitaidot ja sujuva suomen- ja englannin kielen taito ovat työssä tärkeitä.

 

Etteplan Oy

 

Etteplan on yli 3000 osaajan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoitunempaa otetta.

 

Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IOT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asikkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

 

Meillä on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedon jakamiseen

TARJOAMME SINULLE:


  • Mielenkiintoisen vastuualueen ja erinomaiset kehitysmahdollisuudet kansainvälisessä yrityksessä
  • Mahdollisuuden työskennellä Vaasasta, Seinäjoelta tai Kokkolasta käsin
  • Modernit työkalut
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

PERUSTIETOJA:


Hakuaika: 31.01.2020
Työsuhteen muoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: Sopimuksen mukaan

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Johnny Markko
0400 773701
johnny.markko@agentor.fi