SUUNNITTELIJA | VAASA

Jaa somessa:

Onko energia intohimosi? Haluatko työskennellä konsernissa, joka toimittaa Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan ja jolla on tutkitusti tyytyväiset  asiakkaat? Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden sähköverkkoa!

 

Haemme nyt RAVERAn palvelukseen Vaasaan

 

SUUNNITTELIJAA

 

Tehtävänäsi on toimia osana suunnittelutiimiä sekä maanomistajien yhteyshenkilönä verkon suunnitteluvaiheessa. Vastaat sähkönjakeluverkon suunnittelusta, sähköverkon sijoituslupien hankkimisesta, maastomittauksista ja -merkinnöistä. Osaamisesi mukaan voit osallistua myös sähköasemien kunnossapitoon, vianetsintään ja varallaolojärjestelmään.

 

Odotamme sinultasopivaa koulutusta, joka voi olla sähkövoimatekniikan tai maanrakennuksen osa-alueelta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta mutta työtäsi helpottaa, mikäli olet toiminut aiemmin asentajana tai maanrakennuksen tehtävissä. Sinulla tulee olla halu toimia yhteistyössä maanomistajien, asiakkaiden sekä viranomaisten kanssa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä neuvottelukykyä.

 

Oy RAVERA Ab on vuonna 2006 perustettu sähköverkon rakentamiseen, käyttöön ja korjaukseen erikoistunut yritys. Toimipiste sijaitsee Vaasassa. Oy RAVERA Abon osa Vaasan Sähkö -energiakonsernia, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi.

TARJOAMME SINULLE:


  • Mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän
  • Pääset osaksi kehittyvää energiakonsernia, jossa työtäsi arvostetaan
  • Joustavan sekä palkitsevan työn ja tiimin täyden tuen
  • Mahdollisuus kehittyä alan todelliseksi asiantuntijaksi.

PERUSTIETOJA:


Hakuaika: 29.09.2019
Työsuhteen muoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Johnny Markko
0400 773 701
johnny.markko@agentor.fi