TALOUSASSISTENTTI | VAASA

Jaa somessa:

Onko energia intohimosi? Haluatko työskennellä konsernissa, joka toimittaa Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan ja jolla on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat? Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden sähköverkkoa!

 

Haemme nyt Oy RAVERA Ab:n palvelukseen Vaasaan

 

TALOUSASSISTENTTIA (äitiysloman sijaisuus)

 

Tehtävässä vastaat laaja-alaisesti yrityksen operatiivisesta taloushallinnosta ja toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa. Päivittäiseen työkuvaasi kuuluu mm. osto- ja myyntireskontran hoitamista, laskutusta, palkkahallintoa sekä muita avustavia tehtäviä.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Lisäksi toivomme sinulta palveluhenkistä ja oma-aloitteista otetta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä riittävää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Arvostamme halua ja kykyä oppia uutta ja tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

 

Oy RAVERA Ab on vuonna 2006 perustettu sähköverkon rakentamiseen, käyttöön ja korjaukseen erikoistunut yritys. Toimipiste sijaitsee Vaasassa. Oy RAVERA Ab on osa vahvaa Vaasan Sähkö -energiakonsernia, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi.

TARJOAMME SINULLE:


  • Monipuolisen tehtävän
  • Kattavan koulutuksen

PERUSTIETOJA:


Hakuaika: 21.04.2019
Työsuhteen muoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: Sopimuksen mukaan

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Johnny Markko
0400 773 701
johnny.markko@agentor.fi