TUOTEPÄÄLLIKKÖ | VAASA

Jaa somessa:

Onko energia intohimosi? Haluatko työskennellä konsernissa, joka toimittaa Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan ja jolla on tutkitusti tyytyväiset  asiakkaat? Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden sähköverkkoa!

 

Haemme nyt RAVERAn palvelukseen Vaasaan

 

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävässä myyt ja markkinoit Raveran ratkaisuja nykyisille ja uusille asiakkaille. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja rakennat asiakkaiden tarpeisiin vastaavia ja heitä parhaiten palvelevia kokonaisuuksia. Lisäksi tehtävään kuuluu yhteydenpito koko alihankintaverkostoon. Toimipaikka sijaitsee Vaasassa, mutta toimenkuvasi sisältää jonkin verran matkustamista lähialueilla.

 

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta sekä oma-aloitteista ja motivoitunutta työotetta. Aiempi kokemus sähköalan palveluiden tai tuotteiden myynnistä katsotaan eduksi, muttei ole kuitenkaan välttämätön.

 

 

Oy RAVERA Ab on vuonna 2006 perustettu sähköverkon rakentamiseen, käyttöön ja korjaukseen erikoistunut yritys. Toimipiste sijaitsee Vaasassa. Oy RAVERA Abon osa Vaasan Sähkö -energiakonsernia, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi.

 

 

 

 

TARJOAMME SINULLE:


  • Mahdollisuuden olla mukana energia-alan toimintaympäristön muutoksessa
  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kokeneiden kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa

PERUSTIETOJA:


Hakuaika: 31.10.2019
Työsuhteen muoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA: