Tuote- & Myyntiedustaja

Pohjanmaa

Hakuaika: 20.08.2021

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Stanley Black & Decker is a world-leading provider of tools and storage, commercial electronic security and engineered fastening systems, with unique growth platforms and a track record of sustained profitable growth in more than 100 countries. We have a rich history since 1843. Our goal has always been simple and straight forward: provide tools and solutions that make life easier. Whether it’s a hammer that punches above its weight while going easy on your elbows, a door that unlocks for you at a glance or a toolbox smart enough to find a missing socket anywhere in an airplane hangar, our products have a way of making a big impact on your daily life. We stand for Courage & Innovation, Agility & Performance, Inclusivity & Collaboration, Integrity & Accountability.

 

Oletko positiivisella energialla varustettu rakennusalan ammattilainen tai muuten rakennusalaa tunteva myyntihenkinen tekijä? Haluatko siirtyä rakentamisen parista asiakastyöhön? Hyvä; saatamme etsiä juuri sinua Stanley Black & Deckerin End User Specialistiksi!

Mitä olemme etsimässä?

Sinulta löytyy halu etsiä ja kontaktoida uusia asiakkaita sekä kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita rakennusalalla ja teollisuudessa. Kasvatat Dewalt-brändin tunnettavuutta ja myyntiä entisestään. Työskentelyotteesi on itsenänen, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen, myyntihenkinen ja suhtaudut positiivisesti tarjottuihin haasteisiin. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.

 

Mitä toivomme sinulta?

Sinulta löytyy kokemusta työskentelystä rakennusalalla ja olet nyt valmis siirtymään työmaalta asiakastyöhön. Aikaisemmalla työurallasi kertynyt rakennusalan verkosto auttaa se sinua menestymään tehtävässä. Koulutuksesi on mielellään rakennuspuolelta, mutta osaamisesi voi olla myös kokemuksen kautta hankittua. Pystyt kommunikoimaan suomen kielellä ja Pohjanmaan alueella ruotsin kielen osaamisesta olisi suuri etu. Käytät tottuneesti erilaisia IT-ohjelmia ja opit mielelläsi uusia. Sinulta löytyy vähintään B-ajokortti.

Mitä tulet tekemään?

Päätehtäväsi End User Specialistina on uusien ja olemassa olevien asiakkaiden kontaktoiminen, ovien avaaminen, asiakkaiden tapaaminen, tuotteiden myynti sekä omien asiakkuuksien hoitaminen. Järjestät tapaamisia esimerkiksi rakennustyömaille ja käyt esittelemässä edustamiasi tuotteita.

Miksi hakisit tätä työpaikkaa?

Myymäsi tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja. Pääset mukaan erinomaiseen tiimiin ja yritykseen, joka panostaa vahvaan kasvuun. Saat erinomaisen perehdytyksen tehtävään ja tiimiltä tukea työssäsi.

Jaa somessa:

Lisätietoja antaa:

Johnny Markko

johnny.markko@agentor.fi

Puh. 0400 773 701